O nama

Apoteka Cvejić

Tradicionalno zdravlje na moderan način

Lanac apoteka Cvejić je vaš prijatelj i saveznik u borbi za očuvanje zdravlja. Osnovani smo 2008. godine, a danas nas ima na četrdeset atraktivnih lokacija u gradovima Vojvodine – Novi Sad, Sombor, Kikinda i Sremska Mitrovica.

Briga o našim klijentima

Pažljivo gradeći naš brend stavili smo  u fokus zadovoljstvo pacijenata i ostalih korisnika. Trudimo se da modernim pristupom pružimo ono što je najbolje za svakog pacijenta u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

Ljubaznost i komeptetnost naših farmaceuta čini da se svaki pacijent oseća kao deo porodice. Briga o svim našim klijentima je na prvom mestu, a to postižemo timskim duhom i zajedničkom saradnjom. Trudimo se da pacijentima pružimo najkvalitetniju uslugu u zavisnosti od njihovih potreba i interesovanja bilo da je reč o savetu, preporuci ili konsultaciji.

asortiman

Asortiman proizvoda apoteke Cvejić je širok i prilagodljiv potrebama i zahtevima klijenata. Kod nas možete pronaći veliki broj raziličitih kategorija lekova, dijetetike, suplemenata, dermokozmetike, opreme i hrane za bebe, a mi smo tu da vas posavetujemo i da zajednički napravimo najbolji izbor za vas.

Apoteka Cvejić nagrađuje verne pacijente kroz kartice poverenja dajući stalne popuste, akcije, gratis proizvode i poklon vaučere. Svi ste dobrodošli da postanete deo našeg Loyalty kluba!

Naročito smo ponosni na proizvode koje sami izrađujemo u našim laboratorijama bilo da je reč o preparatu po receptu lekara ili našim kozmetičkim proizvodima. Svaki preparat  koji se izrađuje kod nas, pravi se sa najkvalitetnijim susptancama, a stručnost naših farmaceuta, baš na ovom mestu i. dolazi do izražaja.

15000
Zadovoljnih pacijenata
44
Predanih farmaceuta koji rade za vas
6500
Proizvoda
131
Godina tradicije

Bogata porodična tradcija

Ono što Apoteku Cvejić izdvaja na tržištu je bogata porodična tradcija koju je je započeo još davne 1888. godine mr ph Dušan Cvejić otvorivši prvu privatnu apoteku u Čereviću,. On je bio jedan od prvih školovanih farmaceuta u ovim krajevima. Farmaciju je završio u Zagrebu i pripadao je trećoj generaciji studenata. Nakon završetka i odrađene apotekarske prakse, dobija dozvolu za otvaranje i rukovođenje “javne ljekarne” u Čereviću je dobio od vlade Zagreba koja mu je izdala i dekret. Apoteku je otvorio u porodičnoj kući, a to je bila i prva seoska apoteka u Vojvodini i zvala se “Kod svetog Duha”. Pharm mr Dušan Cvejić proveo je ukupno 58 godina u farmaciji, a od toga 49 godina kao apotekar u Čereviću.

Dušanov sin Bogdan Cvejić (1901 – 1982), nastavio je očevim stopama i čerevićku apoteku vodio do 1949. godine, kada ona postaje “narodna”, a on do penzije njen upravnik.

Porodičnu tradiciju dalje nastavlja njegov unuk Mr ph   Bogdan Cvejić koji je rođen 1977. i sadašnji je vlasnik modernog lanca APOTEKA CVEJIĆ. Završio je farmaceutski fakultet u Beogradu i nastavio tamo gde su njegov pradeda Dušan i deda Bogdan stali. Posle više od 120 godina obnovio je rad najstarije seoske apoteke u Vojvodini koja danas prati korak savremenih tokova u farmaciji.